KSKDJ Lovendegem - KSKDJ Lovendegem

Gespeeld op: 12-09-2020

Voor onze wedstrijd na de corona stop moesten we richting Lovendegem.

De wedstrijd kon eigenlijk niet beter starten voor KSK toen na 2 minuten spel Luigi zich doorzette op rechts tot op de achterlijn, zijn tegenstander uitkapte en een gemeten voorzet verstuurde richting tweede paal waar Sander simpel binnen kopte. Vijf minuten later lag die zelfde Sander aan de gelijkmaker voor de thuisploeg toen hij met een tekort gespeelde bal de spits van Lovendegem lanceerde die Kristof kansloos liet. Maar Sander was niet onder de indruk van zijn fout en dweilde regelmatig de rechterkant af. Op het kwartier legde hij de bal vanop de achterlijn terug naar het strafschoppunt waar Gilles kwam ingelopen en de thuisdoelman voor de 2x maal kansloos liet. Lovendegem probeerde met hoge en verre trappen het spel te doen keren maar onze verdediging was baas. De 0-3 hing in de lucht toen Rob de doelman onder druk in de fout liet gaan, kreeg een duw van een verdediger maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in.

De tweede helft was een kopie van de eerste : Lovendegem die probeerde maar KSK speelde sterk en bleef baas over de tegenstander. Luigi en Rob scoorden nog beide mooie doelpunten na een collectieve aanval en de score kon nog meer geweest zijn maar Rob en Roy konden bij druk op de doelman of verdediger de score niet verder uitdiepen.

Een verdiende overwinning voor onze KSK boys na een sterke wedstrijd met op bepaalde momenten mooie combinaties.

Komende zaterdagavond hebben we de derby tegen Adegem, die eveneens een ruime overwinning tegen Merendree boekte in hun eerste wedstrijd.

Supporters wees op tijd voor deze derby want de eerste 400 mensen mogen binnen door de corona maatregelingen. FORZA KSK