KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 26-08-2020

?? 3e oefenpartij —> 2e overwinning! KSK Maldegem – Jong Male 8-2 ??

Gisteren boekten onze jongens een ruime overwinning thuis tegen derde provencialer Jong-Male. We zagen mooi en verzorgd voetbal, hoge pressing en veel doelpunten op onze perfecte grasmat.

Doelpunten in de eerste helft werden gescoord door Tom Persan (2x) en Sander Willemarck. Na een ongelukkig tegendoelpunt gingen we rusten met een 3-1 tussenstand.

In de tweede helft zagen we het zelfde spelbeeld en opnieuw een niet aflatende druk van onze jongens. Tom Persan vervolledigde zijn hattrick kort na de rust. Stonden ook nog aan het kanon in de tweede helft: Fabrice Roels, Rob Baecke en Niels Savat (2x). Jong Male kwam ook nog tot scoren in de 2e helft waardoor de eindstand op 8-2 uitdraaide.

Zaterdag spelen we onze 4e oefenpartij, ditmaal op het terrein van FC Sint-Joris Sleidinge om 17u! #forzask