KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 27-11-2021

Na de verlieswedstrijd op Eeklo mochten we afgelopen zaterdagavond Bellem ontvangen.

We pakten oververdiend de drie punten na een wedstrijd die we volledig in handen hadden. Na reeds één minuut mocht Tom zijn eerste doelpunt van de avond maken toen de bal bij een hoekschop door Sander aan de eerste paal doorgelaten werd en de volledige verdediging van Bellem zich erop verkeek en onze spits simpel de bal in doel mocht leggen aan de tweede paal. KSK bleef de volledige eerste helft baas over het spel maar de kansen die we kregen werden niet verzilverd. Bellem geraakte zelf met moeite over de middellijn en indien wel eens waren onze verdedigers bij de los en zo had Kristof geen werk. De tweede helft het zelfde speelbeeld met Maldegem op zoek naar een geruststellende tweede doelpunt en de bezoekers die probeerden maar offensief onmondig waren. In de laatste twintig minuten werd de wedstrijd dan toch beslist door Tom die bij zijn tweede en derde treffer telkens zich goed doorzette in de zestien en de kans kreeg om een medespeler aan te spelen maar ieder keer voor eigen succes ging en dit lukte telkens. Net voor het eindsignaal werd Gilles gelanceerd op rechts en zijn perfecte voorzet werd door Tom aan de eerste paal achter zijn steunbeen in doel verlengd. De 4-0 stond op het scorebord na een goede prestatie van de elfstarters en de mannen die mochten invallen tijdens de wedstrijd.

Hopelijk is de zege terug een begin van een mooie reeks. Komende zondagmiddag om 14u30 spelen we een uitwedstrijd op Assenede. Iedereen terug op de afspraak. FORZA SK