KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 10-10-2020

we wonnen toch alweer oververdiend

Moeilijke wedstrijd voor onze KSK-boys in de gietende regen, het leek wel een zondvloed. Het veld lag er uiteindelijk nog vrij goed bij, maar wel zeer drassig wat vlotte combinaties niet meteen gemakkelijk maakte. Bovendien speelde Zomergem zeer goed in de organisatie zodat het zeer moeilijk was om openingen te creëren. We hadden voortdurend veldoverwicht en kregen wel enkele kleine kansjes, maar we waren te onzuiver in de zone van de waarheid. En toen, na 25 minuten, viel het licht plots uit. Grote paniek, maar na een kwartier was het euvel gelukkig opgelost en konden we verder voetballen. Kort na die herneming behield Tom zijn koelbloedigheid en scoorde de 1 – 0.

Na de rust probeerden de bezoekers wat meer op te schuiven, maar onze verdediging bleef rustig meester over de situatie. Wijzelf kregen nu meer ruimte maar de precisie en ook een tikkeltje geluk ontbraken meerdere malen. Het bevrijdende 2de doelpunt kwam er dan toch tijdens het slot van de wedstrijd. Tom kopte een bal tot bij Fabrice die rustig afwerkte: 2 – 0 en wedstrijd gespeeld. Na een perfect uitgevoerde counter werd het zelfs nog 3 – 0, alweer via Fabrice.

Het was misschien minder mooi dan de vorige overwinningen, maar we wonnen toch alweer oververdiend met ruime cijfers en gaven aan verdedigende zijde niets weg.

15 op 15 met een doelsaldo van 18 voor en 5 tegen, het is lang geleden dat we dat nog meemaakten. Nu op naar de volgende wedstrijd, zondag a.s. op het veld van Belzele. Supporters op post!

Forza SK!!!

Na de wedstrijd kregen we nog controle van de politie, die echter geen inbreuk tegen de corona maatregelen kon vaststellen. Alles was perfect georganiseerd, met dank aan het voltallige bestuur en de medewerkers!