KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 18-12-2021

KSK – St Denijs Sp : 3-3

Zaterdag begonnen we aan de terugronde van deze competitie. Op de eerste speeldag wonnen we met 0-3 op St Denijs en nu was deze ploeg terug onze tegenstander. Door schorsing en blessures kwamen we terug niet op volle sterkte aan de aftrap en in de eerste helft verloren we ook nog Sander en Luigi met een blessure.

We zagen een eerste helft die zeker het kijken waard was en twee ploegen die zich niet in verdediging kropen en af en toe ook gevaarlijk waren voor het doel maar scoren voor beide teams lukte niet. Na goed tien minuten spel in de tweede helft zagen we ineens drie doelpunten op vijf minuten tijd. Eerste scoorden de mannen uit St Denijs en dan ging KSK er op en er over in drie minuten. Eerst scoorde Rob zijn doelpunt en even later was de terug sterk ingevallen Lucas na een schermutseling voor doel attent om de bal tegen de netten te trappen. Iedereen was wakker op en naast het veld en stuwde de rood-gelen naar een derde doelpunt. Maar de bezoekers herpakten zich na deze opdoffer van voorsprong naar verlies en scoorden een tiental minuten later de 2-2. Vanaf nu zagen we ploegen die niet tevreden waren met een puntendeling en probeerden elk om op voorsprong te komen. Het waren terug de mannen uit het Gentse die zeven minuten voor tijd op voorsprong kwamen maar hun vreugde was van korte duur want Rob scoorde direct daarop zijn tweede treffer van de avond. Onze jongens probeerden nog met een slotoffensief de zege te nemen maar na een spectaculaire tweede helft bleef de 3-3 op het bord staan na negentig minuten. We zagen een gehandicapte KSK ploeg die volop voor de winst gingen maar een ploeg tegen kwamen die verdiend in het klassement rond plaats zes staat. Nu komt de winterstop eraan en we beginnen er terug aan op zondag 16 januari 2022 op Lembeke om 14u30.

We wensen iedereen dan ook gezellige en warme feestdagen toe en hou het gezond en tot in 2022.