KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 05-03-2022

Verslag

KSK – KSKDJ Lovendegem : 4 – 0

Afgelopen zaterdagavond een oververdiende zege tegen Lovendegem na een aangename wedstrijd.

In de eerste helft zagen we twee ploegen die zich zeker niet terug trokken op eigen speelhelft. KSK probeerde hoog druk te zetten maar de bezoekers vonden in het begin de oplossing om er vanonder te komen. Het spel ging op bepaalde momenten goed over en weer aan een goed tempo. Enkele malen waren de mannen uit Lovendegem bijzonder gevaarlijk maar onze doelman Wout was bij de pinken en hield zijn netten doelpuntvrij. Gaandeweg kregen we overwicht op het middenveld door toedoen van onze jonge spelers Gilles en Lucas die beide net als de verdediger Vianni een dijk van een wedstrijd speelden. In de spits waren Rob en Tom enkele malen gevaarlijk maar tot scoren kwamen ze op dat moment niet. Toen vijf minuten voor de rust Tom op links de achterlijn haalde, bracht hij de bal perfect voor doel voor Luigi en die maakte de verdiende 1-0.

Na de rust kon Lovendegem geen echte vuist meer maken en ging KSK op zoek naar een geruststellende tweede doelpunt. Onze jongens bleven nu de betere ploeg op het veld en waren het vaakst aanwezig op de bezoekende helft. Na twintig spel kwam dan de verlossende treffer toen Luigi zijn tweede van de avond scoorde. Vijf minuten later scoorde de ingevallen Fabrice dan de 3-0 en nu zakte de moed volledig in de bezoekende ploeg. Kort voor het eindsignaal mocht ook onze top spits Tom zijn doelpuntje mee pikken en zo stond er na negentig minuten goed voetbal en een mooie wedstrijd de 4-0 op het scorebord. Het mag gezegd worden het was één van de betere thuiswedstrijden die we al zagen maar daar had ook zeker en vast de tegenstander een deel verdienste aan. We mogen ook zeker de spelers die niet met naam vernoemd zijn in dit verslag vergeten want die hebben ook zeker hun steentje bijgedragen bij deze zege. Een super proficiat aan de ganse ploeg.

Nu zondag trekken we op bezoek naar de leider Destelbergen met een achterstand van twee punten. De spelersgroep en het bestuur hopen een grote aanwezigheid van Maldegemse supporters voor deze super belangrijke wedstrijd, daarom wees op post komende zondag om 15u en hopelijk mogen we kwart voor vijf de drie punten en de koppositie in het klassement meebrengen naar Maldegem.  FORZA KSK MALDEGEM