KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 30-10-2021

KSK – Destelbergen : 5-1

KSK steek de eerste periodetitel op zak.

Vooraf werd dit duel tussen de nummer één en twee betiteld als een “clash”. Maar enkel KSK was op de afspraak. Destelbergen liet zich heel makkelijk naar de slachtbank leiden. Tom was terug de killer met drie doelpunten.

Maldegem schoot als een pijl uit een boog uit de startblokken. Na een kwartier was het al 2-0 en dat is toch een stuk de verdienste van Rob met twee loepzuivere assisten voor Tom. KSK profiteerde optimaal van de ruimte in de rug van de verdediging van de bezoekers., Zo’n start heeft vertrouwen en echt een wederwoord had Destelbergen niet. Kort voor de rust een mooie vrije trap van terug Rob en een verdediger devieerde de bal in eigen doel.

In de tweede helft kwam de zege niet echt meer in gevaar nadat onze trainer blijf scherp gevraagd had na de rust. De bezoekers kwamen wel kort na de koffie op een diefje aan de 3-1 maar paniek was er niet bij ons. Nadien zette Destelbergen zichzelf buitenspel met pittige en bitsige duels. Eerst een speler een tweede gele kaart en na frustratie met natrappen werd een tweede speler rechtstreeks uitgesloten. Nadien scoorde Tom nog zijn derde van de avond en op het einde legde de ingevallen Jannes de 5-1 vast. Met deze zege winnen we het eerste periodekampioenschap met nog één wedstrijd te spelen. Komende zondag om 14u30 spelen we een derby op Kleit wat terug een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden.