Fc St.-Joris Sleidinge - Fc St.-Joris Sleidinge

Gespeeld op: 29-08-2020

?? 4e oefenwedstrijd = FC Sint Joris Sleidinge – KSK Maldegem 3-3 ??

Onze jongens begonnen furieus aan de wedstrijd en speelden een eerste helft uit de boekjes. Vlotte combinaties, veel kansen en een zeer compact blok achteraan. Na 45 minuten gingen we uiteindelijk rusten met een meer dan terechte 0-3 voorsprong. Doelpunten gemaakt door Fabrice Roels en alweer stond Tom Persan 2x aan het kanon.

Onze tweede helft kon niet slechter van start gaan, al na enkele minuten kreeg onze rechtsachter Abdoulaye Declerck een rood karton onder zijn neus geschoven. Scheidsrechter Vereecke oordeelde dat hun spits onderuit werd gehaald richting onze doelman. Een zeer dubieuze beslissing in onze ogen. Onze jongens liepen de longen uit hun lijf maar Sleidinge kon uiteindelijk de score terugbrengen naar 3-3 tegen 10 KSK spelers.

Nog 2 oefenpartijen tot we de competitie hervatten. Aanstaande donderdag speelt onze fanion thuis om 19h30 tegen KFC Varsenare.