KFCE Destelbergen A - KFCE Destelbergen A

Gespeeld op: 13-03-2022

FC Destelbergen – KSK : 1-1

Met niet minder dan 150 rood-gele supporters werd richting Destelbergen getrokken afgelopen zondag voor deze topper van het weekend. Het was een echte thuiswedstrijd voor onze jongens. Ze bedankten dan ook iedereen die de verplaatsing maakte.

De wedstrijd zelf eindigde op een billijke 1-1 stand. In de eerste helft namen we het meest initiatief en de thuisploeg moest zich perken met wegtrappen van vele ballen die ook niet de goede richting kregen. Na goed 25 min spel opende onze topscorer Tom dan ook verdiend de stand. Kort daarop moest de 0-2 op het scorebord gestaan hebben toen Rob gelanceerd werd, de zestien indook en de bal tegen de paal plaatste en de rebound door Sander tegen de deklat werd gekopt en nogmaals de rebound door Fabrice in de hoek werd geplaatst waar de doelman met een kattesprong nog net bij kon. Een verdiende voorsprong aan de rust die zeker hoger mocht zijn. In de tweede helft kwam een heel gemotiveerde thuisploeg uit de kleedkamer. Ons middenveld werd op sommige momenten overspeeld door een goed combinerende leider. Er rolden kansen uit voort maar Wout hield ons recht tot tweemaal toe. Op minuut zestig viel dan de verdiende gelijkmaker voor Destelbergen. In het slot dreigde de thuisploeg nog een paar keren maar werden afgevlagd en werd een afstandsschot op de deklat getrapt en zo bleef de einduitslag 1-1. Een billijk resultaat met voor elke ploeg één helft. Nu zaterdag om 19u30 hebben we de derby tegen Kleit. Iedereen op post !